بیش از 167000 پوند گوشت چرخ کرده توسط یک بستهبندی گوشت در دیترویت پس از ارتباط با بیماری E. coli در بازدیدکنندگان رستوران، فراخوان شد.
سرویس بازرسی و ایمنی غذای وزارت کشاورزی ایالات متحده (FSIS) روز پنجشنبه اعلام کرد که گوشت گاو توسط شرکت بسته بندی Wolverine ارسال شده و در رستوران های سراسر کشور استفاده می شود.
بر اساس گزارش FSIS، “مشکل زمانی کشف شد که FSIS توسط وزارت کشاورزی مینه سوتا از گروهی از افراد بیمار که گزارش داده بودند قبل از بیماری خود گوشت چرخ کرده مصرف می کردند، مطلع شد.”
تاکنون 15 تن از ایالت های مینه سوتی بیمار شده اند و هنوز هیچ بیماری از ایالت های دیگر گزارش نشده است. همه موارد در دو هفته اول نوامبر آغاز شد.
در اینجا لیست کاملی از محصولات تحت فراخوان و برچسب آنها آمده است.
در بیانیه FSIS توضیح داده شده است که گزارشهای بیماری باعث بازرسی کارخانه Wolverine شد، جایی که “نمونه گوشت چرخ کرده جمعآوری شده توسط وزارت کشاورزی مینهسوتا به عنوان بخشی از تحقیقات شیوع بیماری E. coli O157 مثبت بود.”
آژانس گفت: “FSIS به همکاری با وزارت کشاورزی و بهداشت مینه سوتا در این تحقیق ادامه می دهد.”
FSIS نگران است که برخی از گوشت چرخ کرده گاو آلوده هنوز در یخچال و فریزر رستوران باشد. همه این محصولات باید دور ریخته یا برگردانده شوند.
فراخوان جدید به دنبال فراخوانی هویج های ارگانیک آلوده به E. coli است که در روز دوشنبه اعلام شد و شیوع بزرگ E. coli که ماه گذشته رخ داد و با پیاز خرد شده در McDonalds Quarter Pounders مرتبط بود.
شیوع مک دونالد منجر به 104 مورد، 34 بستری شدن در بیمارستان و یک مورد مرگ در 14 ایالت شد.
E. coli یک باکتری است که در محیط، غذا، آب و روده افراد و حیوانات یافت می شود. طبق CDC، اشکال مضر این باکتری می توانند باعث اسهال و عفونت های مجاری ادراری، ذات الریه، سپسیس، نارسایی کلیه یا حتی مرگ شوند.
این آژانس افزود: کودکان خردسال، افراد مسن تر، افراد با سیستم ایمنی ضعیف و مسافران بین المللی آسیب پذیرترین افراد در برابر عفونت هستند. با این حال، هر کسی می تواند از طریق تماس با حیوانات یا افراد دیگر یا با بلعیدن باکتری از طریق غذا یا آب آلوده آلوده شود.
علائم عفونت شدید E. coli شامل اسهال، تب بالای 102 درجه، استفراغ مداوم و علائم کم آبی است.
منبع:usnews